Blusmiddelen en Toebehoren

Blusmiddelen

Blusmiddelen worden onderscheiden in brandslanghaspels en handblussers. Alle blusmiddelen moeten voldoen aan de NEN 2559/671-3.

De blussers kunnen geschikt zijn voor diverse soorten branden en worden derhalve naar deze categorie ingedeeld, te weten: Schuim blussers, poederblussers en kooldioxide blussers. Ook wel koolzuursneeuwblussers of CO2 blussers genoemd.

Noodverlichting

Noodverlichting dient primair om de veiligheid van personen in een openbaar gebouw of op de werkplek te garanderen. De noodverlichting stelt aanwezigen in staat om bij een calamiteit het gebouw, of de werkplek op tijd en veilig te verlaten. Artikel 3.7 en 8.4 van de Arbowet besluit verplicht elke werkgever om adequate noodverlichting en veiligheidssignalering aan te brengen op elke arbeidsplaats waar werknemers werken.

Onderhoudsverplichting. Bij een juist werkende installatie zal in noodsituaties waarbij het licht uitvalt, de noodverlichting gaan branden. Net als bij veel andere verlichtingsinstallaties is ook noodverlichting aan veroudering onderhevig. Zo zal de noodvoeding in de meeste gevallen na 4 jaar aan vervanging toe zijn, ook kunnen de elektronische componenten defect raken.

Contact
Voor vragen of de prijslijst vragen wij u contact op te nemen.

Bel hiervoor; 0251-312280 , mail naar info@megakeur.nl of laat uw vraag achter op het contactfomulier.

 

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan!